Rivsalt er en lekker ny måte å salte maten på. Her river du opp en større klump saltstein med ett rivjern som både er dekorativ og gir fantastisk god smak.
Rivsalt settet består av en klump himalaya saltstein, en holder av eik og et rivjern av høy kvalitet. Saltsteinen tåler fint å stå lenge på ett bord eller i ett skap uten å brukes, men kan gjerne skylles litt i kaldt vann dersom saltklumpen har stått en stund uten bruk.
Rivsalt blir garantert en snakkis rundt spisebordet hvor man kan sende den dekorative saltsteinen rundt til gjestene.
Rivsalt ble designet av den svenske designeren Jens Sandringer som kom opp med ideen mens han spiste på en Japansk teppanyaki restaurant i Kina.
Rivsalt kommer også med lakris som kan rives opp, samt flere dekorative refillposer med saltklumper av forskjellig kvalitet og fargepalett.
Fargerike saltklumper (refill)
I rivsalt serien finner man spennende refill-flasker med forskjellig typer salt som passer fint til forskjellig type mat, samtidig som dem er fargerike og dekorative til spisebordet.
- Kala Namak Salt (India): Glitrende svart salt med en unik eksotisk duft og smak. Passer bl.a. til orientalske retter.
- Halit Salt (Pakistan): Dette gjennomsiktige saltet har en intens saltsmak og passer til de fleste retter.
- Rose Salt (Bolivia): Et rosa salt med mild søtsmak. Passer til kjøtt og grønnsaker!
- Persian Blue Salt (Iran): Lyseblå salt som avrundes av en mild sødme. Passer til skalldyr og salater!
- Alpine Salt (Østerrike): Et vakkert rød/brunt salt med intens smak. Passer best til biff.
- Himalayan Salt (Pakistan): Lyserosa salt som gir en krydret varme. Passer bra til kjøtt, fisk og grønnsaker.
Se hele serien av Rivsalt på Lunehjem.no